Helm op aan de Deltaweg!

16-07-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN -  Voor 'het stadhuis' is Vlaardinger Fred Trooster misschien een lastpak, voor anderen is hij 'de ogen en oren van de stad'. Fred stuurt regelmatig een foto in van zaken die niet lijken te kloppen. Deze week was dat een hoogwerker aan de Deltaweg. Fred's verhaal:

,,Al een aantal weken rijd ik op de scooter, en kijk met een bezorgde blik omhoog...Vanaf het voormalig Sunlight, terrein aan de Deltaweg hangt een hoogwerker met reclame voor hoogwerkers ver buiten het grondgebied van dit bedrijf. Op de lagere school heb ik al geleerd nooit onder een ladder door te lopen. Later VCA cursus gedaan en daar werd me ingeprent:zeker niet zonder helm op je hoofd!

Nu draag ik op de scooter wel een helm, maar Ruby die voorop zit niet. En stel dat er een oliedrukslang barst, dan weet ik zeker dat die helm weinig verschil maakt en zijn we beiden dood. Verleden week zijn nog twee schilders met zo n bak naar beneden gevallen, dus honderd procent veilig zijn ze nooit.

Maar mijn vraag is weer...WAAROM MOET IK DAAR WEER VOOR AAN DE BEL TREKKEN.....? Loopt de rest van Vlaardingen met oogkleppen op....? Hebben ze niks op school geleerd,.....ook geen VCA cursus gedaan.....?''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date