Alzheimercafé: Als opname in zicht komt

31-01-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Dinsdag 7 februari  is weer  het maandelijkse Alzheimercafé, Het thema van deze avond luidt:  “Als opname in zicht komt”. Opname in een verpleeghuis is voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger een ingrijpende gebeurtenis. Niemand wil uiteindelijk naar het verpleeghuis.

Welk verpleeghuis past het best bij mij? Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk in de regio Nieuwe Waterweg Noord? Dit zijn vragen die tijdens deze avond aan de orde komen. Op deze avond zullen dan ook verschillende sprekers aan het woord komen.

Er zijn vertegenwoordigers van de Zonnehuisgroep, Argos Zorggroep, Careyn en van de Oude en Nieuwe Haven. Met deze aanbieders van verpleeghuiszorg is een belangrijk deel van het aanbod in de regio afgedekt en zullen eventuele verschillen tussen de organisaties en locaties duidelijk worden. Natuurlijk kunt u als bezoeker van het Alzheimercafé ook deze keer ook uw eigen vragen stellen aan de gastsprekers.

Het Alzheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, aan de Dillenburgsingel 5.

Om 19.30 start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00 gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date