Houd je bedrijf vindbaar en zichtbaar, juist nu!

14-05-2020 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Het coronavirus heeft in het voorjaar van 2020 een enorme impact. Mensen moeten hun dagelijkse leven ingrijpend veranderen om zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Dat geldt ook voor bedrijven. Ook die moeten zich aanpassen, zichzelf opnieuw uitvinden.

,,Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te blijven positioneren in deze tijd van onzekerheid, is het essentieel om niet stil te blijven zitten, maar juist heel alert en gefocust te blijven’’, stelt Daniël Maltha van Webcare4All. ,,De huidige crisis vraagt erom dat bedrijven nadenken over hoe ze de komende maanden kunnen blijven draaien, maar tegelijkertijd moeten zij zich ook  voorbereiden op het moment dat de economische vooruitzichten beginnen te verbeteren.’’

Zichtbaarheid en vindbaarheid zijn daar twee belangrijke onderdelen in.

Zichtbaar zijn
Het is belangrijk om zoveel mogelijk in beeld te blijven bij je klanten. Contact is nu erg belangrijk. Dat kan door je klanten en leveranciers eens extra te bellen en te mailen om te vragen hoe het gaat. Maar ook aanwezigheid op Social Media draagt hieraan bij.

Daniël: ,,Deel iets actueels wat er speelt binnen je bedrijf of iets leuks. Niet alleen over je eigen bedrijf maar betrek ook anderen daarbij.’’

Vindbaar zijn
Omdat de uitgaven van consumenten en investeringen van bedrijven de komende maanden waarschijnlijk zullen afnemen, zou je als bedrijf juist nu aan de slag moeten gaan met SEO om ervoor te zorgen dat jouw merk of product goed wordt gevonden en is gepositioneerd op het moment dat het uitgavepatroon weer op het normale niveau komt.

,,Maak gebruik van SEO om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort voor zoekwoorden met een hoog volume en hoge concurrentie, die naar verwachting een piek zullen bereiken na de zomer’’, aldus Daniël.

Hoewel jouw bedrijf het de komende maanden zwaar kan krijgen, kunnen de inspanningen die je nu doet, zorgen voor een positieve impact op het moment dat de economie weer in opleving is. Hoe je dat het beste aanpakt, vertel ik je graag in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem eens contact met ons op! 

Webcare4all
Korhoenlaan 5d
3136 ST Vlaardingen
info@webcare4all.nl
010 – 2104749

www.webcare4all.nl

Gerelateerd