Jelisa (7) maakt armbandjes tegen kanker

16-02-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Trots zit de zevenjarige Jelisa (op de foto rechts) met een vriendinnetje achter haar tafel in de hal van ’t Palet Holy. Op de tafel uitgestald de door haar gemaakte armbandjes. De school werkt graag mee en geeft Jelisa de ruimte voor de verkoopstand. Het is immers voor een goed doel; de strijd tegen kanker. 

Jelisa maakt en verkoopt de armbandjes om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Het grote leed komt voor de kleine meid dan ook wel erg dichtbij. Eerst kreeg haar tante kanker, daarna haar oma en nu ligt haar opa op sterven. ,,Het maken van de armbandjes is voor haar een manier om in ieder geval iets te doen’’, vertelt haar moeder. ,,Je bent als kind natuurlijk ontzettend machteloos tegen zo’n ‘grote’ ziekte.’’ 

Jelisa verkoopt de armbandjes voor 25 cent en hoopt in totaal een bedrag van 500 euro in te zamelen. Wilt u Jelisa steunen? Dat kan natuurlijk door een of meerdere armbandjes te kopen. Neemt u via facebook even contact op met haar moeder, dan komt het zeker goed. U kunt Jelisa ook direct steunen via een speciale actiepagina op de site van het Koningin Wilhelminafonds: Jelisasloomies.