Kinderen met toekomstdromen hebben de toekomst!

04-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Ongetwijfeld zijn er ook op uw school kinderen die dromen hebben, maar niet de juiste ondersteuning thuis of het juiste netwerk hebben om deze dromen te verwezenlijken. En vaak is het juist voor deze kinderen belangrijk dat ze een zetje in de rug krijgen, er in gaan geloven.

Deze kinderen zoeken wij! Kinderen Ideeën Dromen Stichting, ofwel KIDS Vlaardingen, helpt kinderen (vooral uit gezinnen die het moeilijk hebben) om hun dromen uit te laten komen. Natuurlijk niet alle dromen en daarom vragen we uw hulp. U kent misschien wel zo'n kind dat al zeker weet wat hij of zij worden wil, of een bepaald talent heeft. Een kind dat er bijvoorbeeld van droomt een dagje mee te lopen met een echte schilder. Of een kind dat geweldig kan dansen, daar later graag zijn of haar beroep van zou maken maar geen idee heeft hoe hij of zij dat aan zou kunnen pakken.

Kent u zo'n kind? En denkt u dat stichting KIDS iets kan betekenen voor de toekomst van dit kind? Neem dan contact met op. De Stichting heeft een groot netwerk en beschikt over een klein budget dat aangewend kan worden. Ze horen graag van u.

Meer info op http://www.kidsvlaardingen.nl/nl/home