Liefde voor sport op Valentijnsdag

09-02-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Valentijnsdag is bij uitstek de dag om te laten zien hoeveel je van iemand houdt, uiteraard horen je kinderen daar ook bij. Hoe doe je dat als je niet zoveel te besteden hebt? Kom boodschappen doen bij de Super van Lopik en geef je kind(eren) een fantastisch cadeau op Valentijnsdag: een jaar lang sporten!

Vlaardingen in Beweging (ViB) organiseert samen met Super van Lopik een inloopspreekuur voor het Jeugdsportfonds op woensdag 14 februari. Het spreekuur vindt plaats van 15.30 - 17.30 uur in de Super. De buurtsportcoaches van ViB geven informatie over het Jeugdsportfonds en helpen u om uw kinderen aan te melden. “Avondeten halen en je kind een jaar lang laten sporten… Dat is pas efficiënt boodschappen doen”, aldus Buurtsportcoach Pim van Kan.


Alle kinderen moeten kunnen sporten!

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen en/of -kleding. De buurtsportcoaches zijn tussenpersonen (intermediairs) en kennen de spelregels van het Jeugdsportfonds. De buurtsportcoach in uw wijk kan een aanvraag voor uw kind(eren) indienen.


Super van Lopik

De Super van Lopik is de sociale kruidenier in Vlaardingen waar mensen met een minimuminkomen tot wel 50% kunnen besparen op hun boodschappen. Het aanbod van Super van Lopik is vergelijkbaar met een gewone supermarkt. Super van Lopik wil een echte buurtsuper zijn voor iedereen: Mensen die meer te besteden hebben betalen een loyale prijs (maar flink lager dan bij andere supermarkten) en mensen uit Vlaardingen en omgeving met een aantoonbaar minimuminkomen, winkelen met een kortingspas.Gerelateerd