Pietersen Elektriciteit B.V. ontvangt predicaat Hofleverancier

16-09-2017 Nieuws Redactie

Fotografie: Sandy Struijs

VLAARDINGEN - Burgemeester Annemiek Jetten reikte op 15 september het predicaat Hofleverancier uit aan de heer J.H.C. Pietersen van Pietersen Elektriciteit B.V. in het Delta Hotel in Vlaardingen. Het bedrijf ontving het predicaat omdat het een zeer goede reputatie in de regio heeft. Zij onderscheidt zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Het familiebedrijf bestaat 100 jaar en vierde dit jubileum met een receptie in het Delta Hotel.


Pietersen Elektriciteit B.V.

Pietersen Elektriciteit B.V. is gevestigd aan de Westhavenkade 98 in Vlaardingen. Dit bedrijf is een zeer gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf en werkt in het Rotterdamse havengebied bij industriële klanten, zoals Shell Nederland, Akzo Nobel en Caldic Chemie. Bij hun klanten verzorgen ze diverse installaties en onderhouden bestaande installaties. Met hun 35 werknemers opereren ze gelijk aan grotere bedrijven. Ze hebben ook de hoogst haalbare certificaten in hun bezit: ISO 9001 en VCA petrochemie om mee te kunnen gaan in het hoogste segment. Pietersen is een familiebedrijf waarbij de vierde generatie inmiddels is toegetreden tot het bedrijf.


Predicaat Hofleverancier

Het predicaat Hofleverancier is in 1815 ingevoerd door Koning Willem I en is samen met het predicaat Koninklijk (1806) één van de oudste Koninklijke onderscheidingen van ons land. Dit predicaat geeft bedrijven het recht om het Koninklijk Wapen te voeren, met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'.Gerelateerd