Start crowdfunding voor antipestfilm

17-04-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Bewustwordingsplatform, advies en meldpunt Antipesto wil Nederland veroveren met de speelfilm “Wat doe jij tegen pesten”!

Samen de kans op pesten verkleinen, daarmee trapt Antipesto af om geld in te zamelen voor de speelfilm die Nederland wakker moet schudden. Antipesto richt zich in tegenstelling tot andere antipestprogramma’s niet gelijk op daders of slachtoffers maar op omstanders om hen te bewegen tot actie. De activiteiten die antipesto aanbiedt, waar jongeren aan deel kunnen nemen moeten ertoe leiden dat de vorming van pestgedrag wordt voorkomen en pestgedrag verminderd.

Voor de crowdfunding wil stichting Antipesto ook bedrijven en andere organisaties bereiken. ,,Samen zijn wij de maatschappij’’, aldus Brian Silos, oprichter van AntiPesto. ,,Onze eerste crowdfunding heeft binnen 22 uur het bedrag dat wij nodig hadden voor het oprichten van een stichting opgebracht. De huidige crowdfunding is groter van aard en bedoeld om de speelfilm landelijk in de bioscopen gedraaid te krijgen’’.

Doneren kan op rekeningnummer NL60 SNSB 0928106233 Stichting Antipesto o.v.v. Speelfilm

Meer info op antipesto.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date