Moddergooien op social media

21-11-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Na de verwijdering uit de fractie van ONS Vlaardingen van raadsleden Ron Boers en Tim Thiel is de rust nog niet weergekeerd. Ook niet voor even. Boers en Thiel blijken in ieder geval nog volledige controle te hebben over de Facebookpagina van de partij, van waaruit zij de afgelopen 24 uur al twee berichten geplaatst hebben over ‘de situatie’, waarbij de schuld van dit alles bij anderen gelegd wordt.

Allereerst wordt wethouder Frans Hoogendijk ervan beticht dat hij Boers en Thiel onder druk van zijn collega’s heeft laten vallen: ‘Jij eruit of zij eruit’ , was het volgens Boers en Thiel en daarna koos Hoogendijk volgens hen vervolgens voor het pluche, ofwel de eigen wethouderszetel. Vanochtend serveerden de dissidenten vervolgens het hele college af met een artikel dat eindigt met 'Nimmer verantwoording willen afleggen, enkel goedpraten. Niets doen is het nieuwe credo'.

Dat wordt dus nog een robbertje vechten de komende tijd over wie nou eigenlijk het recht heeft op de Facebookpagina van ONS Vlaardingen, en natuurlijk ook de Twitteraccount. De partij zelf, of degenen die deze social media tot nu toe beheerden? Tot die tijd kunnen we waarschijnlijk nog het een en ander aan verwijten en beschuldigingen lezen van de hand van Boers en Thiel, die onder één van de berichten zichzelf de geuzennaam 'Sjors en Sjimmie'  hebben gegeven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date