Categorieën

Service

Digitaal jong blijven

Digitaal jong blijven
Uit

Digitaal jong blijven

  • Advertorial
  • 19-08-2016
  • Uit
Digitaal jong blijven
VLAARDINGEN - Als aftrap voor het naseizoen 2016 van onze serie Tabletcafés houdt Jan de Waal op dinsdagochtend 6 september een presentatie over het nut en noodzaak van ‘digitaal  jong blijven’ door digitaal bij te blijven. Een opfriscursus en tegelijkertijd een stimulans om zélf aan de slag te gaan! Toegang gratis, wel graag vooraf aanmelden. 

Jan de Waal geeft een presentatie over digitale ontwikkelingen waar iedereen, vroeg of laat mee te maken krijgt. Het omgaan met computer, internet en andere digitale media zijn net zo belangrijk als het kunnen rekenen, lezen en schrijven. 

Over Jan de Waal


Jan de Waal is een digitale duizendpoot die op een heldere wijze uitleg geeft over de digitale ontwikkelingen en de noodzaak om hierbij aan te sluiten. Hij onderneemt veel onder de naam 'Digibieb'. Zo organiseert hij online workshops, trekt zijn Youtube kanaal jaarlijks ruim 10 miljoen bezoekers en twittert hij regelmatig digitips. Jan vindt het inspirerend om zijn kennis over allerlei digitale zaken te  delen met geïnteresseerden en staat bekend om zijn geduld en gedrevenheid bij het geven van uitleg hierover. Geen enkele workshop of lezing is exact hetzelfde; hij houdt zo veel mogelijk rekening met de achtergrond van het publiek en spitst daar zijn verhaal op toe.
 

Waar en wanneer


centrale bibliotheek, Waalstraat 100
dinsdag 6 september
10.30 - 12.00 uur
gratis toegang (graag vooraf aanmelden)
 

Aanmelding


[email protected]
telefoon: 010-4343222
of bij de klantenservice in de bibliotheekvestigingen.

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →