Categorieën

Service

Stickers printen om promotie te maken

Stickers printen om promotie te maken
Bedrijven nieuws

Stickers printen om promotie te maken

  • Ingezonden mededeling
  • 23-04-2024
  • Bedrijven nieuws
Stickers printen om promotie te maken

VLAARDINGEN - Als je werkt voor een gemeente en op zoek bent naar effectieve manieren om promotie te maken, dan zijn stickers een geweldige optie. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en bieden een creatieve en betaalbare manier om je boodschap over te brengen. In dit artikel zullen we bespreken hoe stickers kunnen worden gebruikt om gemeenten te helpen bij hun promotie-inspanningen en welke voordelen ze bieden.

Citymarketing belangrijk voor gemeenten

Promotie maken is voor gemeenten belangrijk, want dat levert extra geld op. Veel gemeenten maken al reclame. Dit wordt ook wel citymarketing of citybranding genoemd. De gemeente Vlaardingen doet dit nog niet voldoende. Uit een onderzoek dat ze hebben laten uitvoeren blijkt dat de stad niet erg bekend is bij mensen van buiten de stad en dat relatief weinig mensen de stad weleens hebben bezocht. Tijd voor actie dus.

Waarom is stickers printen nuttig?

Waarom zou je als gemeente stickers laten printen om reclame te maken? Stickers zijn een effectief marketinginstrument vanwege hun veelzijdigheid en de vele voordelen die ze bieden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen op verschillende oppervlakken zoals laptops, telefoons, auto's, notebooks en nog veel meer. Bovendien zijn stickers een geweldige manier om je boodschap over te brengen op een creatieve en visueel aantrekkelijke manier. Op die manier kun je je gemeente op een leuke en gedenkwaardige manier promoten.

Waar kun je stickers voor gebruiken?

Er zijn talloze manieren waarop gemeenten stickers kunnen gebruiken om promotie te maken. Bijvoorbeeld:

  • toeristische attracties promoten;
  • evenementen onder de aandacht brengen;
  • reclame maken voor lokale bedrijven;
  • bewustwording creëren.

Toeristische attracties promoten

Als gemeente kun je stickers laten printen met afbeeldingen van toeristische attracties, zoals historische gebouwen, parken of monumenten. Deze kun je vervolgens uitdelen aan bezoekers van die attracties. Die bezoekers kunnen hun gekregen sticker ergens opplakken of aan anderen geven. Op die manier maken ze reclame voor je.

Evenementen onder de aandacht brengen

Stickers zijn ook uitermate geschikt als promotiemateriaal voor gemeentelijke evenementen, zoals festivals, concerten of sportwedstrijden. Door het verspreiden van stickers met informatie over het evenement, zoals datum, tijd en locatie, kan de gemeente ervoor zorgen dat zowel inwoners als bezoekers op de hoogte zijn van wat er in de stad te doen is.

Reclame maken voor lokale bedrijven

Een andere geweldige manier om stickers te gebruiken is door ze te voorzien van het logo of de naam van lokale bedrijven. Dit is een effectieve manier om zowel de gemeente als de lokale economie te promoten. Mensen kunnen hun gekregen sticker op hun bezittingen plakken en zo indirect reclame maken voor de lokale bedrijven.

Bewustwording creëren voor initiatieven

Met een sticker kun je ook bewustwording creëren voor belangrijke gemeentelijke initiatieven of campagnes. Bijvoorbeeld, als de gemeente zich inzet voor milieubescherming, kunnen ze stickers laten printen met een groene boodschap om mensen aan te moedigen om duurzaam gedrag te omarmen.

Wat zijn de voordelen van stickers printen?

Stickers bieden verschillende voordelen voor gemeenten die promotiemateriaal willen creëren. Enkele van deze voordelen zijn:

  • betaalbaarheid;
  • creatieve vrijheid;
  • langdurige zichtbaarheid.

Veel mensen vinden het leuk om iets te krijgen. Natuurlijk kun je ook een pen of ander relatiegeschenk weggeven, maar die leveren niet dezelfde publiciteit als een sticker.

Stickers zijn een betaalbaar promotiemiddel

In vergelijking met andere marketingmaterialen zijn stickers betaalbaar. Ze kunnen in grote hoeveelheden worden geproduceerd tegen lage kosten, waardoor het mogelijk is om ze wijdverspreid uit te delen om zo een groot publiek te bereiken. Een bedrijf waar je stickers kunt printen is Sticker.nl. Bij hen betaal je voor 10.000 vierkante stickers van 50 millimeter op wit vinyl maar 152,22 euro inclusief btw. Omgerekend is dat zo’n 1,5 cent per sticker.* Dat is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een advertentie in de krant.

Met stickers heb je creatieve vrijheid

Een sticker biedt gemeenten de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten. Bij Sticker.nl is elke sticker maatwerk, dus je kunt zelf bepalen wat er op de sticker gedrukt wordt. Om ervoor te zorgen dat je stickers opvallen, is het belangrijk om een aantrekkelijk ontwerp te hebben met pakkende kleuren, interessante afbeeldingen en een duidelijke, pakkende boodschap. Zorg er ook voor dat de stickers van goede kwaliteit zijn, zodat ze lang meegaan en er professioneel uitzien. Bij Sticker.nl hoef je daar niet bang voor te zijn. Zij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. En heb je nog geen ontwerp? Dan kun je bij hen met hun gratis ontwerpmodule zelf een ontwerp maken.

Stickers bieden langdurige zichtbaarheid

Als mensen eenmaal een sticker hebben ontvangen, zullen ze deze vaak langdurig laten zien. Een sticker op een laptop, auto of ander dagelijkse voorwerp fungeert als constante herinnering aan de gemeente en wat zij te bieden heeft. Dus wil je promotie maken voor je gemeente, laat dan stickers printen. Door stickers strategisch in te zetten, kan een gemeente haar boodschap effectief verspreiden en betrokkenheid creëren bij inwoners en bezoekers. Dus wil je promotie maken? Laat stickers printen bij Sticker.nl.

*Let op! Prijzen kunnen veranderen. Kijk op de website van Sticker.nl voor de actuele prijzen.