Herfstwandeling in de Broekpolder op 29 oktober

23-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het is volop herfst in de Broekpolder. We hadden nog een prachtige nazomer, maar nu bereiden dieren en bomen zich in rap tempo voor op de koude dagen. De bladeren kleuren geel, rood, bruin; vogels maken zich op voor hun trektocht naar het zuiden of landen in de polder om te foerageren. En in dit natte seizoen tieren de paddenstoelen welig. Kom genieten van de herfst in de Broekpolder onder leiding van Broekpoldergidsen. Dat kan op zondag 29 oktober van 11.00 – 13.00 uur. Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud.

De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee.
De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met insecten, distels enzovoort.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl . Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. Ook honden mogen meelopen, maar wel aan de lijn.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de herfstwandeling op 25 november en de kerstwandeling op 17 december. De eerstvolgende themawandeling is op 10 december, dan gaan wordt er gezamenlijk op zoek gegaan naar de grote grazers.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl  

Gerelateerd