Categorieën

Service

Hotels regio Rotterdam heten elkaars personeel welkom!

Hotels regio Rotterdam heten elkaars personeel welkom!
Uit

Hotels regio Rotterdam heten elkaars personeel welkom!

  • Ingezonden mededeling
  • 09-06-2023
  • Uit
Hotels regio Rotterdam heten elkaars personeel welkom!
REGIO - In Rotterdam denken we altijd in mogelijkheden en wij geloven in de kracht van het samenwerken! 38 concurrenten, in de Hospitality branche, van elkaar die dagelijks strijden om de beste beleving neer te zetten voor hun gasten slaan nu de handen ineen. Het Vlaardingse Delta Hotel is uiteraard van de partij.

De duizenden hotel/horecawerknemers in Rotterdam gaan hiervan profiteren. Alle medewerkers van deze concurrerende hotels mogen vanaf nu namelijk tegen gereduceerd tarief slapen, eten en drinken in bijna de gehele stad Rotterdam (bij de deelnemende hotels). Het maakt op dat moment even niet uit voor welk hotel je werkt.

We zeggen hier niet voor niets 'Geen woorden maar daden'. Alle personeelsleden van de aangesloten hotels zijn welkom bij elkaar. De Rotterdamse Hotel Combinatie (RHC) heeft dit initiatief genomen om het vak nog meer te promoten, maar ook om de loyale medewerkers met hun Rotterdamse mentaliteit van hard werken te belonen voor hun inzet.

Samen Sterk!

De RHC is een overlegorgaan van de 38 aangesloten hotels uit de regio Rotterdam en opgericht in 2002. De RHC heeft tot hoofddoel de aangesloten hotels te informeren over zaken die betrekking hebben op de Rotterdamse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke en toeristische hotelsector, maar ook op het gebied van trends, innovatie en vacatures binnen de sector. In principe allemaal concurrenten van elkaar, maar door het goede onderlinge contact bereiken we mooie dingen. 

RHC voorzitter Roel Dusseldorp (en General Manager van Hotel New York) zegt trots te zijn op deze mijlpaal en hoopt met de RHC een inspiratiebron te zijn voor velen. ,,Wij verwelkomen graag elkaars personeel om hen zo enthousiast te maken voor het vak en hen een kijkje in de keuken bij een ander te geven. Hier gaat niemand slechter van worden… alleen maar beter!''  

De zogeheten RHC discount card zal onder de duizenden medewerkers in de regio Rotterdam uitgedeeld worden en geeft de horecamedewerker mooie kortingen bij alle deelnemende hotels en hun restaurants. 

Work hard, play hard! Rotterdam make it happen!

 

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →