Jeugd Vakantiepaspoort : pak die pret!

27-07-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het is zomervakantie en jij kan superveel leuke dingen doen met het Jeugd Vakantiepaspoort. Reis naar maar liefst 143 bestemmingen waar je gratis of met flinke korting toegang krijgt. Het paspoortje kun je halen op het Stadskantoor  aan het Westnieuwland 6, en is gratis als je al een Rotterdampas hebt. Heb je die niet, dan kost het Jeugd Vakantiepaspoort € 4,50 .

Met het paspoortje reis je tot en met 21 augustus in en om Rotterdam naar leuke, sportieve, recreatieve of educatieve activiteiten. Van musea tot zwembaden en van speeltuinen tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Je moet wel begeleid worden door  iemand van 18 jaar of ouder. Bij elke bestemming die je bezoekt krijg je een stempel in je paspoortje. Heb je er 10 gespaard? Dan is het tijd voor de Supercoupon! Wat dat is en hoe het werkt, lees je op jeugdvakantiepaspoort.nl  .

 

Held van de school worden?

En vergeet je SPEEL!kaart niet als je op stap gaat. Hiermee maak je je zomer en je reis met het paspoortje nog leuker! En nóg iets leuks: win een compleet verzorgde schoolreis voor je hele school naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Lees op jeugdvakantiepaspoort.nl  wat je moet doen om te winnen en wordt de held van de school!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date