Kick off Crowdfunding CD Caffeine

03-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 8 april spelen de meiden van Caffeine uit Schiedam in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen.  Bandleden Luna, Meike en Nienke hebben inmiddels een groot repertoire aan eigen nummers die ze heel graag op willen nemen. Die avond vieren zij de Kick-off van de crowdfunding om de opname van hun eerste CD te financieren. Niet alleen laten ze met z’n drieën in een akoestische setting hun eigen folk/country geluid horen, maar ook zullen ze later op de avond een aantal van hun nummers spelen met de band Con Cojones. De avond zal worden afgesloten met DJ Victor Vuurpijl, DJ Tjarda en een saxofonist. Om 21.00 uur wordt het startsein gegeven voor deze actie. De entree is gratis, en iedereen is welkom!

Caffeine bestaat uit 3 Schiedamse meiden van 17 en 18 jaar die al vanaf hun 15e samen muziek schrijven en spelen. Nu vinden ze het tijd om de volgende stap te nemen: een CD opnemen! Om deze droom te realiseren gaan ze deze zomer de studio in.  De crowdfunding zal worden georganiseerd via Stichting Voordekunst. Het doel van de crowdfunding is om binnen drie maanden 4.000 euro op te halen zodat hiermee de opname van een CD gefinancierd kan worden.

Op www.voordekunst.nl is meer informatie te vinden over hoe een crowdfunding precies in zijn werk gaat en is het mogelijk een donatie te doen. De Facebookpagina van Caffeine vind je hier!

 

Gerelateerd