Muzikaal weekend in het Delta Hotel

03-11-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN – Muziek is de verbindende factor in het Delta Hotel dit weekend. Speciaal voor het zestigjarig jubileum van het Delta Hotel gaan de Wannebiezz vrijdag 6 november terug in de tijd met een feestavond uit lang vervlogen tijden in een sfeervolle feesttent voor het Delta Hotel. Een dag later wordt er door maar liefst vijftien koren gestreden om het Gouden Anker in de vijfde Slag om het Anker. De Wannebiezz zijn  inmiddels geheel uitverkocht maar voor de Slag om het Anker zijn nog enkele kaarten te verkrijgen! 

Met hun begeleidingsband ‘de Patjepeeërs’ nemen Arie, Rocco & Gilles hun gasten vrijdag mee naar die bijzondere vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo’n zestig jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ze maken ook van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken.

Slag om het Anker


Zaterdag 7 november wordt het Gouden Anker verdedigd door Mixed Voices uit Rotterdam, de winnaar van afgelopen jaar. De Slag om het Anker is een dagje uit voor de regio. In de wandelgangen van het Delta Hotel vinden de optredens plaats. Dit jaar wordt er ook weer gezongen door de koren op partyschip De Diane. De vijftien koren uit binnen- en buitenland worden beoordeeld door een professionle jury. 

Naast het Gouden Anker wordt er ook weer de ‘Slagboom Vlaardingen’ publieksprijs en ‘De Vlaerdinger’ aanmoedigingsprijs uitgereikt door burgemeester Bert Blase. De vijftien koren die dit jaar deelnemen zijn Fermáta uit Moravská Trebova (Tsjechië), Shanty Crew Kreuzberg uit Berlijn (Duitsland), JAKL uit Leopoldsburg (België), WeespertrekvaartMannen (Amsterdam), Kwasi Kloos (Den Haag), Blue Vocals (Delft), De Vlietgrieten (Leidschendam), Dronter Piraten (Dronten), Mixed Voices (Rotterdam), Popkoor4You (Rotterdam), Zanggroep Ratatouille (Vlaardingen), Gospelkoor Expression (Vlaardingen), Chosen Gospelkoor (Vlaardingen), Shantykoor Vlaardingen en Shantykoor de Vlaardingse Muiters. 

Entreekaarten zijn te koop aan de receptie van het Delta Hotel à € 15,- per stuk (incl. Captain’s Dinner, excl. drankjes). Voor drankjes en lunch zijn consumptiemunten te koop op de dag zelf aan de receptie.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date