Categorieën

Service

Tegenlicht over Tinder en veranderende relaties

Tegenlicht over Tinder en veranderende relaties
Uit

Tegenlicht over Tinder en veranderende relaties

  • Redactie
  • 06-02-2016
  • Uit
Tegenlicht over Tinder en veranderende relaties

VLAARDINGEN - Na een korte winterstop organiseert het Tegenlicht Vlaardingen Team in samenwerking met de VPRO en KADE40 op woensdag 17 februari 2016 de 5e Tegenlicht Meet Up Vlaardingen. Het onderwerp van deze avond is: Tinder Love

Op zondag 14 februari zendt VPRO Tegenlicht de aflevering ‘Tinder Love’ uit. In deze aflevering wordt uitgezocht in welke mate nieuwe technologieën onze menselijke relaties als seks en intimiteit veranderen. Talloze apps en sites worden speciaal ontworpen met het doel onze behoefte aan seks en intimiteit te bevredigen en te gelde te maken. Bevrediging van de menselijke behoeften komt steeds dichterbij met Tinder, OK Cupid, chatbots of de nieuwste virtual-reality porno. Hoe veranderen menselijke relaties als seks en intimiteit vertaald kan worden in eentjes en nulletjes?

Bij deze meet-up ligt niet de nadruk op de werking van apps als Tinder, maar meer op de vraag wat apps als Tinder met ons doen als mens. Zo wordt gekeken naar de psychologische effecten en wordt de vraag gesteld wat deze technologieën doen met onze identiteit.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze avond om u te laten informeren of mee te praten over dit onderwerp. De toegang is gratis.

Inloop: 19:15 uur

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen

Kijk ook op de Tegenlicht-Facebookpagina hier!