Per camper door Amerika of Canada?

20-09-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Canada en Amerika worden steeds populairder als vakantiebestemming. En dat is niet zo vreemd. We hebben allemaal wel eens de beelden gezien van de adembenemende natuur van beide landen en de onvergelijkbare steden. De veelzijdigheid van beide bestemmingen is ongekend dn biedt voor iedereen aanknopingspunten.

Heb jij er altijd al van gedroomd om met een camper door Canada te rijden? Of wil je kennis maken met het land van onbegrensde mogelijkheden: Amerika? Kom dan zaterdag 22 september tussen 10.00 tot 16.00 uur naar de winkel aan de Billitonlaan in Vlaardingen. In samenwerking met Tenzing Travel organiseren zij een inspiratiedag over Canada en Amerika. Tenzing Travel neemt zelfs een Canadese truck-camper mee, zodat jij even het gevoel kan ervaren hoe het is om door Canada of Amerika te toeren!

VakantieXperts de Groot bestaat meer dan 60 jaar en heeft winkels in Vlaardingen en Maassluis. Daar werken totaal twaalf zeer ervaren vakantie adviseurs die gespecialiseerd zijn in het samenstellen van reizen op maat. Zij kunnen ervoor zorgen dat u ook écht de reis van uw dromen gaat maken en niet voor tegenvallers of onaangename verrassingen komt te staan.

Extra kortingen!


Ben je na deze inspiratiedag helemaal verliefd geworden én wil jij zo'n te gekke reis meemaken?  Boek dan snel bij ons jouw droomreis! Wij hebben NU flinke vroegboekkortingen, voordelige vliegtarieven en aanbiedingen beschikbaar. Boek je vóór 31 december een reis van minimaal veertien dagen naar de USA of Canada dan krijg je een Nationale Parken Pas helemaal GRATIS!

Wanneer: zaterdag 22 september
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: Billitonlaan 10

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date