Categorieën

Service

4 juli voetballen bij Deltasport en Victoria'04

4 juli voetballen bij Deltasport en Victoria'04
Sport

4 juli voetballen bij Deltasport en Victoria'04

  • Redactie
  • 27-06-2020
  • Sport
4 juli voetballen bij Deltasport en Victoria'04
VLAARDINGEN - Normaal is het in de maand juli al lang stil en verlaten op de Vlaardingse voetbalvelden. Het siezoen is dan voorbij en het is tijd voor even rust voordat in augustus weer rustig wordt opgestart. Maar dit seizoen is alles anders. Het voetbal lag al maanden stil en de clubs doen er alles aan om kinderen weer in beweging te krijgen. En dus kunnen de kids op 4 juli nog bij twee clubs terecht voor een potje voetbal. Deltasport heeft dan de tweede Jeugdvoetbaldag en bij Victoria kun je terecht voor Champions League voetbal.


Victoria nodigt kinderen van zes tot dertien jaar uit aan de Kooikersweg 3. Dat kan niet alleen op zaterdag 4 juli maar op alle zaterdagen van deze maand. Er zijn twee sessies, de start is om 09.00 tot 10.30 uur voor de kinderen van zes tot tien jaar.  Van 10.45 tot 12.15 zijn kinderen van elf tot dertien jaar aan de beurt. Inschrijven is niet nodig, je kan vrijblijvend aansluiten.

Een 'deur verderop' aan de Kooikersweg kunnen kinderen ook terecht bij Deltasport. Daar wordt van 13.00 tot 14.30 uur de Jeugdvoetbaldag gehouden voor kinderen van zes tot vijftien jaar. Deltasport vraagt wel om je eerst aan te melden. Laat weten dat je komt via [email protected].