Categorieën

Service

Belevingsmarkt dementie een succes

Belevingsmarkt dementie een succes
Gezond

Belevingsmarkt dementie een succes

  • Redactie
  • 20-05-2022
  • Gezond
Belevingsmarkt dementie een succes
VLAARDINGEN - Op maandag 16 mei organiseerde Zonnehuisgroep Vlaardingen een belevingsmarkt voor familie van bewoners met dementie voor de locaties Drieën-Huysen Noord en Adriaan Pauw. Het was een echte markt, waar ook bewoners aan deelnamen. Ze konden er ook wat te eten en drinken halen, er werden poffertjes gebakken en er stond een patatkraam. 

Het doel was om familie en vrienden te informeren over dementie en alles wat Zonnehuisgroep Vlaardingen de bewoners kan bieden. Iedereen kon zelf ervaren hoe het is om in een tillift te zitten of op een duofiets mee te fietsen. Ook waren er kraampjes met informatie over dementie, mondzorg, de Wet zorg en dwang, aromatherapie en belevingsgerichte zorg. 

Medewerkers waren hier ook actief bij betrokken. De medewerkers van de huishoudelijke dienst, activiteitenbegeleiding, voeding, HR en geestelijke zorg waren aanwezig om vragen te beantwoorden en meer te vertellen over hun werkzaamheden. De markt werd druk bezocht, het was een geslaagde middag. 

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen bieden we verpleeghuiszorg, thuiszorg en revalidatie. Het woord Vlaardingen zit niet voor niets in onze naam. We zijn geworteld in de lokale gemeenschap en dat betekent dat we elkaar goed kennen. Zorg is voor ons geen product, maar iets wat je vanuit je hart doet en waar je ook veel voor terugkrijgt. Mensen - zowel cliënten als medewerkers - voelen zich bij ons thuis en ervaren geborgenheid. Juist daardoor zijn we in staat de best mogelijke zorg te leveren.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →