Categorieën

Service

Boekenmarkt Windwijzer nu ook op zaterdagochtend geopend

Boekenmarkt Windwijzer nu ook op zaterdagochtend geopend
Uit

Boekenmarkt Windwijzer nu ook op zaterdagochtend geopend

  • Redactie
  • 20-06-2022
  • Uit
Boekenmarkt Windwijzer nu ook op zaterdagochtend geopend
VLAARDINGEN - Nadat de afgelopen maanden in Vlaardingen de boekenmarkt van De Windwijzer totaal verbouwd is, zijn nu ook de openingstijden verruimd. De boekengalerij is, naast de maandagochtend, nu ook iedere zaterdagochtend op van 9.30 tot 12.00 uur geopend. Na de zomervakantie zal hier ook nog de maandagavond bij komen.

,,Tijdens de feestelijke opening van de boekengalerij waren er diverse mensen die zich spontaan als vrijwilliger aanmelden om de boekenmarkt op deze zaterdagochtenden te bemensen'', aldus Paul Burger, locatie-coördinator van De Windwijzer. ,,Wij zijn daar erg blij mee en ook wel trots op. Blijkbaar zijn mensen onder de indruk van het resultaat van de verbouwing en heeft Vlaardingen op deze manier toch weer een fraaie en ook wel historische plek waar een ruim assortiment boeken te koop is.''

Zeker met de zomervakantie voor de deur is het meer dan de moeite waard om uit de paar duizend, zeer goedkoop geprijsde boeken, een aantal boeken voor op de bank of in de caravan uit te zoeken. Naast een uitgebreid assortiment romans zijn er ook verschillende non-fictie rubrieken. Noemenswaardig zijn de Reisboeken, Muziekafdeling, Zingeving en de afdeling Vlaardingen & Regio. 

Voor bezoekers staat aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen de koffie en thee klaar en kan men aan de leestafels en in de zithoek de boeken bekijken en ook rustig lezen. De LP’s en singels, die eveneens te koop zijn, kunnen op de aanwezige platenspeler beluisterd worden. 

 

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →