Categorieën

Service

De Regels van Floor in het theater

De Regels van Floor in het theater
Uit

De Regels van Floor in het theater

  • Redactie
  • 22-05-2023
  • Uit
De Regels van Floor in het theater
VLAARDINGEN - Op vrijdag 26 mei komt de theatertour van 'De Regels van Floor' (8+) naar Vlaardingen. In de voorstelling, gebaseerd op de boeken van Marjon Hoffman en de populaire televisieserie, draait het allemaal om het leven van de 11-jarige Floor. Aan de hand van bijzondere regels probeert Floor bekende familieproblemen te overleven. Het resultaat: een hilarische en geweldige familievoorstelling vol herkenbaarheid. Kaarten zijn te bestellen via stadsgehoorzaal.nl of aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 of 010 434 05 00). 

“Regel 1: Als je Floor heet, moet je altijd een theatervoorstelling krijgen!” en dat is gelukt. De 11-jarige Floor staat namelijk na een boekenreeks én met een Emmy Award bekroonde televisieserie met het hele gezin in het theater. In het leven van Floor gaat alles precies volgens plan. Of, nou ja… Er komt best een grote verandering aan: Na de zomervakantie gaat Floor naar de middelbare school. Gelukkig staat ze hier niet alleen voor, want haar beste vriendin Margreet maakt dezelfde stap. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit, precies zoals Floor het in haar hoofd heeft. Maar dan heeft haar vader plots een verrassing: ze gaan verhuizen naar de andere kant van het land. 

In deze hilarisch herkenbare en muzikale voorstelling vol familieperikelen sluit Floor en pact met haar broer Kees, want ze willen absoluut niet vertrekken uit hun fijne huis. Vader Jan (Rutger de Bekker) en moeder Irma (Eva Poppink) proberen hen toch te overtuigen, maar of dat lukt is maar de vraag. Ga mee op avontuur in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en maak zelf kennis met de Regels van Floor. 

De regels van Floor (8+)
Vrijdag 26 mei – 19:00 uur
Kaarten (€25,00) zijn te koop via de Stadsgehoorzaal

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →