Categorie├źn

Service

Delta Hotel in de race voor MVO trofee 2022

Delta Hotel in de race voor MVO trofee 2022
Uit

Delta Hotel in de race voor MVO trofee 2022

  • Ingezonden mededeling
  • 06-07-2022
  • Uit
Delta Hotel in de race voor MVO trofee 2022
VLAARDINGEN - Hier doen we het natuurlijk ook voor. Een 'kroon op ons harde werken' van afgelopen jaren! Onze inzet op het gebied van Maatschappelijk, Verantwoord en Sociaal ondernemen is niet onopgemerkt gebleven. En daar zijn we super trots op!

Van de 18.325 bedrijven die er in Maassluis, Schiedam en Vlaardingen gevestigd zijn is het Delta Hotel Vlaardingen (net als in 2019) wederom genomineerd om met de laatste paar bedrijven kans te maken op de 'MVO troffee 2022' van het Sociaal Economisch Netwerk MVS. En deze willen wij nu gaan winnen ook!

Is het niet om onze citymarketing, dan wel om het feit dat we een van de beste werkgevers van Nederland zijn met ons unieke HR beleid. Of wat dacht je van onze race tegen voedselverspilling of ons streven naar inclusief werkgeverschap. Wij steken graag ons nek uit voor anderen en willen graag een inspiratiebron zijn op alle vlakken. Ondertussen gaan wij ons voorbereiden om de volgende ronde door te komen richting de laatste drie.

Waar vind jij ons op Maatschappelijk, Verantwoord of Sociaal, of creatief gebied op uitblinken? Dan nemen we ook jouw punt ook mee in deze wedstrijd. Want dit jaar willen wij met confetti, slingers en taart op de foto!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →