Categorie├źn

Service

Delta Hotel tweede hotel dat meedoet aan Heat and Eat

Delta Hotel tweede hotel dat meedoet aan Heat and Eat
Uit

Delta Hotel tweede hotel dat meedoet aan Heat and Eat

  • Ingezonden mededeling
  • 09-01-2023
  • Uit
Delta Hotel tweede hotel dat meedoet aan Heat and Eat
VLAARDINGEN - De tweede prijs mag ook gevierd worden! Zoals de meesten wel weten hebben wij als Delta Hotel Vlaardingen een winnaarsmentaliteit. Mag je dan wel trots zijn als je tweede bent in plaats van eerste? In dit geval wel. Wij mogen ons met trots het tweede hotel van Nederland (maar wel de eerste van Zuid-Holland) noemen dat deelnemend hotel is geworden van heat and eat.

Een initiatief om ervoor te zorgen dat niemand het meer koud en/of honger hoeft te hebben. Bij ons staat de verwarming toch aan dus pak je studieboeken, laptop, of wat dan ook en kom lekker bij ons zitten, voel je niet verplicht iets te bestellen.

Als er donaties via hun website binnengekomen zijn, vind je in de buurt van onze kassa een gratis tegoedbon voor een kop koffie of soep, of misschien wel een maaltijd, betaald door iemand die het kan missen en het jou graag gunt. Deze mag je als gast gratis pakken. Ligt er nou geen voucher, spreek dan ons personeel even aan en die tappen vast en zeker alsnog een lekker 'bakkie' voor je.

Als lid van het SEN - Hét Sociaal Economisch Netwerk MVS ben ik trots dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan een socialere maatschappij. Het zou niet onwijs cool zijn als je dit bericht zoveel mogelijk deelt, maar hartverwarmend'.

Er zijn zo`n 3.500 hotels in Nederland dus er kunnen er nog wel een paar bij toch?