Categorieën

Service

DES Schoonmaakdiensten B.V. breidt schoonmaakwerkzaamheden uit naar Vlaardingen en Rotterdam

DES Schoonmaakdiensten B.V. breidt schoonmaakwerkzaamheden uit naar Vlaardingen en Rotterdam
Bedrijven nieuws

DES Schoonmaakdiensten B.V. breidt schoonmaakwerkzaamheden uit naar Vlaardingen en Rotterdam

  • Ingezonden mededeling
  • 18-06-2024
  • Bedrijven nieuws
DES Schoonmaakdiensten B.V. breidt schoonmaakwerkzaamheden uit naar Vlaardingen en Rotterdam

VLAARDINGEN - DES Schoonmaakdiensten B.V. heeft zich sinds de oprichting in 2018 ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de schoonmaaksector. Gestart met een klein team dat zich richtte op lokale kantoren, hebben we onze expertise en dienstverlening steeds verder uitgebouwd. Van een bescheiden begin in een klein kantoor in de binnenstad zijn we gegroeid naar een bedrijf met tientallen werknemers die overal in de regio inzetbaar zijn.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Rotterdam, dan is DES Schoonmaakdiensten B.V. de perfecte keuze voor u. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en onze grondige kennis van zowel standaard als gespecialiseerde schoonmaaktechnieken. Of het nu gaat om kantoorruimtes, winkelpanden, of complexe industriële locaties, ons team staat klaar om u een schoon en fris resultaat te bieden. Kies voor het gemak en de zekerheid van een deskundig schoonmaakbedrijf Rotterdam dat uw ruimtes niet alleen schoonmaakt, maar ook waarde toevoegt aan uw werkomgeving.

Onze kernactiviteiten: schoonmaak op maat

Bij DES Schoonmaakdiensten B.V. weten we dat elke ruimte unieke eisen stelt aan de schoonmaak. Daarom bieden we een breed scala aan schoonmaakdiensten aan om aan diverse behoeften te voldoen. We zijn gespecialiseerd in drie kerngebieden: kantoorschoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud.

Kantoor schoonmaak: Een frisse start elke dag

De schoonmaak van kantoren is waar onze expertise echt schittert. We zorgen ervoor dat elke werkplek niet alleen stofvrij is, maar ook aangenaam en uitnodigend. Ons team is getraind om efficiënt en discreet te werken, zodat de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten zo min mogelijk hinder ondervindt. We maken gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken en -producten die effectief zijn tegen vuil en bacteriën, maar zacht voor oppervlakken en het milieu.

Glasbewassing: Helder zicht zonder strepen

Schone ramen zijn essentieel voor het binnenlaten van natuurlijk licht en het bieden van een onbelemmerd uitzicht, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving. Onze glazenwassers zijn experts in het schoonmaken van ramen op alle hoogtes, met behulp van de modernste apparatuur en technieken om streeploos resultaat te garanderen.

Vloeronderhoud: duurzaam en schoon

Vloeren kunnen variëren van harde oppervlakken zoals tegels en hout tot zachte bekleding zoals tapijt. Elk type vereist een andere aanpak voor onderhoud en reiniging. Ons team heeft uitgebreide kennis van de beste methoden voor elk type vloer, zodat we de levensduur kunnen verlengen en de uitstraling kunnen behouden.

De nieuwe richtingen: uitbreiding van onze diensten

Naast onze bestaande diensten zijn we trots om aan te kondigen dat we onze activiteiten uitbreiden naar nieuwe gebieden. Met de toenemende vraag naar gespecialiseerde schoonmaakdiensten, introduceren we aanvullende diensten zoals dieptereiniging van keukens, sanitaire hygiëne services, en de reiniging van industriële installaties. Deze nieuwe diensten zijn ontworpen om onze klanten nog meer gemak en ondersteuning te bieden.

Focus op Innovatie en milieuvriendelijkheid

In al onze nieuwe en bestaande diensten ligt de focus op innovatie en duurzaamheid. We investeren continu in de ontwikkeling van nieuwe schoonmaakmethoden die milieuvriendelijk zijn en tegelijkertijd de efficiëntie verhogen. Dit omvat alles van het gebruik van eco-vriendelijke schoonmaakproducten tot geavanceerde apparatuur die betere resultaten levert met minder water en energie.

Contact opnemen met DES Schoonmaakdiensten B.V.

Heeft u interesse in een van onze schoonmaakdiensten of wilt u meer informatie over wat DES Schoonmaakdiensten B.V. voor uw organisatie kan betekenen? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste schoonmaakoplossingen te vinden. U kunt ons bereiken via telefoon op 070 222 88 22, of stuur een e-mail naar mailto:[email protected]. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze website des-schoonmaak.nl waar u meer informatie vindt en direct een offerte kunt aanvragen. Ons team van deskundigen is altijd bereid om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning.