Categorieën

Service

E-bike testdagen bij Van Kortenhof

E-bike testdagen bij Van Kortenhof
Winkelen

E-bike testdagen bij Van Kortenhof

  • Ingezonden mededeling
  • 27-03-2024
  • Winkelen
E-bike testdagen bij Van Kortenhof

VLAARDINGEN - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 28 tot en met 30 maart in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof in Maassluis en Vlaardingen Holy. Een motor in het achterwiel, voorwiel of toch een middenmotor? Een accu in het frame of liever onder de bagagedrager? Een gewone e-bike of liever een handige elektrische bakfiets? Ziet u ook door de bomen het bos niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische (bak)fiets? Geen probleem, want dan zijn de Van Kortenhof E-bike Testdagen speciaal voor u!

Tijdens de E-bike Testdagen geven de e-bike-experts u inzicht in alle mogelijkheden van de elektrische fiets. Ook staan er vele modellen e-bikes en elektrische bakfietsen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken én testen zodat u zelf kunt ervaren welke (bak)fiets het beste voor u is. En heel veel e-bikes zijn uit voorraad leverbaar, dus wanneer u wilt kunt u snel genieten van uw mooie nieuwe e-bike!

Zin in fietsen gekregen? Kom dan naar de Van Kortenhof E-bike Testdagen! Kijk voor alle informatie en openingstijden op www.vankortenhof.nl 

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →