Categorieën

Service

Een echte Haringkop geboren: welkom Sam!

Een echte Haringkop geboren: welkom Sam!
Nieuws

Een echte Haringkop geboren: welkom Sam!

  • Redactie
  • 03-07-2018
  • Nieuws
Een echte Haringkop geboren: welkom Sam!
VLAARDINGEN – In Vlaardingen worden niet zoveel kinderen meer geboren. De reden ? Het groeiend aantal ziekenhuisbevallingen. Veel Haringkoppen zien dikwijls het licht dus voor het eerst in het Vlietland ziekenhuis, of zelfs in Rotterdam.

Vandaag echter mocht Vlaardingen weer officieel een échte Haringkop verwelkomen, eentje die in Vlaardingen geboren is, of eigenlijk afgelopen zaterdag. De aangifte van de geboorte van Sam vond echter vanochtend plaats op het Stadskantoor. Bijzonder? Ja, want Sam is pas de drieëndertigste in Vlaardingen geboren inwoner dit jaar. Een bijkomend nieuwtje is dat hij daarmee het gezin van wethouder Bart Bikkers uitbreid van vier naar vijf personen. Bikkers en zijn partner hadden al een zoon en een dochter.

Om het feest helemaal compleet te maken: de eerste zoon van Bart Bikkers en zijn partner is geboren op het Loggerfestival een aantal jaren geleden en zoon nummer twee op het Haring & Bierfeest! ,,Mijn vrouw was bijna ‘uitgerekend’ en met de geboorte van de eerste op het Loggerfestival en het Haring & Bierfeest in het vooruitzicht zei ik thuis dat nu de tijd wel rijp was’’, aldus de trotse vader.

Wat ons betreft: welkom Sam!