Categorieën

Service

Een swingende start bij KADE40

Een swingende start bij KADE40
Uit

Een swingende start bij KADE40

  • Redactie
  • 28-11-2023
  • Uit
Een swingende start bij KADE40

VLAARDINGEN - In 2023 waren er al diverse projecten voor Zorgzaam Vlaardingen in het cultuurhuis van Vlaardingen. En in 2024 gaat het verder. Naast de projecten ‘Dance with your reflection’ en ‘Dans je lekker in je vel’, organiseren Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen en KADE40 het nieuwe dansproject ‘Swingende start’.

Dit nieuwe dansproject is speciaal voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar én hun ouders om het leven op een gezonde manier te starten. Door gelijk swingend van start te gaan leren de kinderen aan fysieke vaardigheden te werken op een dansante manier. Dit project werkt niet alleen aan fysieke en sociale vaardigheden door middel van dans, maar tijdens deze tien weken zal er ook regelmatig een moment zijn met een diëtist om ook te kijken naar de rol van voeding op een gezonde levensstijl. Op deze manier wordt er op preventief aan gezondheid gewerkt.

Het project bestaat uit vier rondes van tien weken. Ieder blok geeft 15 ouders en kinderen de mogelijkheid om tien weken lang actief bezig te zijn met gezondheid. Wees er snel bij, want de eerste ronde van tien weken start al op woensdag 10 januari om 14.00 uur in cultuurhuis KADE40.

Meld je aan en doe gratis samen mee!


KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →