Categorieën

Service

Enkele ideeën voor een passief inkomen in 2024

Enkele ideeën voor een passief inkomen in 2024
Bedrijven nieuws

Enkele ideeën voor een passief inkomen in 2024

  • Ingezonden mededeling
  • 13-06-2024
  • Bedrijven nieuws
Enkele ideeën voor een passief inkomen in 2024

VLAARDINGEN - Het zal je niet zijn ontgaan dat de technologie de hedendaagse wereld flink op de kop heeft gezet. Gelukkig vooral op een positieve manier. Het is nu bijvoorbeeld gemakkelijker om te betalen, veel mensen rijden in elektrische auto’s en slimme apparaten maken het huishouden een stuk eenvoudiger. Maar ook de manier hoe we aan ons geld komen, is flink veranderd in 2024.

Tegenwoordig heb je namelijk veel opties. Mensen werken bijvoorbeeld voor een deel thuis of combineren een baan in loondienst met werken als zzp’er en zo zijn er nog veel meer varianten. Ook is het in deze tijd gemakkelijker om een passief inkomen te genereren. Wat is een passief inkomen, vraag je je misschien af? Welnu, dat is geld dat binnenkomt zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Maar op welke manieren kun je een passief inkomen in 2024 genereren? We geven enkele tips!

Investeren in een bitcoinfonds

Bitcoins: vrijwel iedereen heeft van de term gehoord en je kent ongetwijfeld wel iemand in je omgeving die geld in bitcoins heeft gestopt. Investeren in bitcoin is risicovol en het is ook belangrijk om te weten wat je doet.

Toch is het mogelijk om er een passief inkomen mee te genereren, wanneer je investeert in een bitcoin fonds. Als je investeert in een fonds, dan gaan experts ermee aan de slag. Zij hebben als doel om de rendementen te maximaliseren en de risico’s laag te houden. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om geld te verliezen, maar er is wel iets minder risico.

Het ontwikkelen van intellectuele eigendommen

Ben je een beetje creatief aangelegd en heb je een heel goed idee voor een boek, liedje, cursus of iets anders interessants? Dan is het een ideale manier om daarmee een passief inkomen te genereren. Uiteraard ben je eerst veel tijd kwijt aan het ontwikkelen van een intellectueel eigendom, maar wanneer het eenmaal af is dan hoef je in principe niets meer te doen behalve je geld tellen!

Uiteraard is het wel belangrijk om potenties in de markt te zien. Zelfhulpboeken zijn bijvoorbeeld erg populair op dit moment en dit geldt ook voor bepaalde muziek zoals techno. Het is dus niet alleen relevant om te onderzoeken waar je krachten liggen, maar ook wat verkoopwaarde heeft.

Een webshop starten

Toegegeven, een webshop starten is niet helemaal passief. Je moet namelijk de webshop opzetten, maar als het eenmaal loopt dan kan het geld wel gemakkelijk binnenstromen. Je kunt veel zaken dan namelijk uitbesteden, zodat je daar geen aandacht meer aan hoeft te besteden.

Denk aan de klantenservice, het verzenden van de producten en ga zo maar verder. Er is wel sprake van een lange opstarttijd, maar webshops hebben in dit digitale tijdperk, waarin vrijwel iedereen online producten koopt, zeker potentie.