Categorie├źn

Service

ExpoCamp Vlaardingen geopend

ExpoCamp Vlaardingen geopend
Nieuws

ExpoCamp Vlaardingen geopend

  • Redactie
  • 29-04-2023
  • Nieuws
ExpoCamp Vlaardingen geopend

VLAARDINGEN - Het is eindelijk zover, dit weekend opent de camping: ExpoCamp Vlaardingen! Het campingterrein is gelegen in het gloednieuwe Krabbepark aan de Krabbeplas. Dit bijzondere evenement is georganiseerd ter gelegenheid van de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. Tot en met 20 augustus kunnen de gasten genieten van een unieke kampeerervaring op deze pop-up camping.

Het ExpoCamp biedt een grote verscheidenheid aan accommodaties, van lodgetenten en tipi tot pipowagentje en vintage bungalows. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent, vouwwagen of camper. Voor ieder wat wils dus!

In de directe omgeving van het ExpoCamp is er genoeg te doen. Zo kun je een goede wandeling maken door Broekpolder, sportief bezig zijn op de golfbaan of streekproducten en delicatessen kopen bij een boerderij. Natuurlijk kun je ook mee feesten met alle evenementen die in Vlaardingen worden georganiseerd in dit feestjaar. Het volledige jubileumprogramma kun je vinden op www.vlaardingen750.nl.

Naast het overnachten is het ook mogelijk deel te nemen aan activiteiten op het gebied van gezondheid, beweging en natuur. Zo kun je bijvoorbeeld een lesje suppen volgen, yoga beoefenen of deelnemen aan een bootcamp. Ook kun je samen met natuurkenner en jungleheld Groene Jeroen op zoek gaan naar wilde dieren in de omgeving. 's Avonds kun je gezellig bij een klein kampvuurtje genieten van de ultieme camping beleving.

Wees er snel bij, want dit wordt een kampeerervaring om nooit te vergeten. Boeken kan via www.expocamp.nl.