Categorieën

Service

Forse schade door zware windstoten

Forse schade door zware windstoten
112

Forse schade door zware windstoten

  • Redactie
  • 06-07-2024
  • 112
Forse schade door zware windstoten

fotografie: Flashphoto NL

VLAARDINGEN - De zware windstoten van deze middag bezorgen de brandweer handenvol werk. Op de Dillenburgsingel zijn door de harde wind diverse grote takken van een boom afgebroken. Een deel kwam naar beneden, een deel hing nog half boven de weg. De brandweer kwam ter plaatse om de hangende takken boven de weg te verwijderen. Vanuit de hoogwerker werd de delen die nog half vastzaten aan de boom doorgezaagd. Het verkeer kon tijdelijk geen doorgang vinden over de Dillenburgsingel.

Een afdakconstrictie die bij een woning op de Winkelhoeve was gebouwd is zaterdagmiddag door de harde wind gaan vliegen. Het gevaarte vloog naar de overkant en kwam daar tegen enkele woningen aan. Twee ruiten en een regenpijp sneuvelden hierdoor. De brandweer heeft het loszittende glas verwijderd en de boel afgezet.

Twee auto’s zijn zaterdagmiddag op de Dirk de Derdelaan beschadigd geraakt nadat een tak afbrak en op de auto’s terecht kwam. De brandweer kwam ter plaatse en kon de tak makkelijk van de auto’s tillen. De eigenaren zullen de schade met de verzekering moeten regelen.