Categorieën

Service

Gratis hulp bij belastingaangifte 2016

Gratis hulp bij belastingaangifte 2016
Nieuws

Gratis hulp bij belastingaangifte 2016

  • Redactie
  • 17-03-2017
  • Nieuws
Gratis hulp bij belastingaangifte 2016
VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Van 3 tot en met 7 april 2017 organiseert de afdeling Sociaal Raadslieden van Minters speciale invuldagen belastingaangifte voor inwoners van Vlaardingen en Maassluis. Tijdens deze dagen helpen speciaal opgeleide vrijwilligers mensen met een laag inkomen bij het invullen van hun belastingaangifte over 2016.
 

Invulhulp

Het invullen van het belastingformulier is voor een aantal mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Door een goede aangifte kan blijken dat men recht heeft op teruggave van een deel van de gemaakte kosten. Anderzijds kan een correcte belastingaangifte voorkomen dat iemand later opeens een naheffing krijgt. De invulhulp is uitsluitend bedoeld inwoners van Vlaardingen en Maassluis met een jaarinkomen tot € 30.000 (alleenstaanden) of € 40.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).


Meer informatie en aanmelding

Wilt u van de gratis Invulhulp gebruikmaken? Neemt u dan contact op met de receptie van de afdeling Sociaal Raadslieden van Minters, telefoon (010) 435 10 22, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.minters.nl . Er zal worden gevraagd naar uw naam, geboortedatum, adresgegevens en email. U krijgt vervolgens een bericht met een bevestiging van de afspraak.

Voor inwoners van Vlaardingen wordt een afspraak ingepland op de locatie Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen. Voor inwoners van Maassluis wordt speciaal een belastinginvuldag georganiseerd op donderdag 6 april op locatie VraagRaak, Haydnlaan 3 in Maassluis.

 

DigiD nodig

Voor het doen van aangifte inkomstenbelasting moet u beschikken over een DigiD code. Heeft u geen DigiD code? Vraag deze dan tijdig aan (www.digid.nl ). Lukt het aanvragen van een DigiD u niet zelf, neem dan voor extra ondersteuning direct contact met ons op.

NB: het bieden van aangifte hulp is een eenmalige actie, alleen op bovengenoemde data kunt u daarvoor terecht.

Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →