Categorie├źn

Service

Het Delta Hotel helpt je de lockdown door

Het Delta Hotel helpt je de lockdown door
Uit

Het Delta Hotel helpt je de lockdown door

  • Ingezonden mededeling
  • 21-01-2022
  • Uit
Het Delta Hotel helpt je de lockdown door
VLAARDINGEN - Mannen van Nederland opgelet! Ik weet het, ons mannenhart doet pijn, we zijn de was aan het doen, zetten thee voor ons schatje, worden aan de strijk gezet en sparen inmiddels koopzegels bij de Albert Heijn. Ons spannendste klusje van de dag is onze Kruidvat punten tellen en het deuntje van de vaatwasser is mijn motivatie om op te staan. Of is het boodschappenkrantje van de lokale super is het spannendste wat er op je dag voorbij komt? Wij hebben het medicijn! 

Maakt jouw vrouw zich niet meer op, heeft ze haar broekpak en getailleerd jurkje omgeruild voor de joggingsbroek en croqs en bestaat haar ontbijt inmiddels uit een bak Ben en Jerrys ijs? Dan is het nu tijd voor jou om op te staan en haar te redden. Save your 'Lockdown lady'.

Wij hebben het medicijn! 

Of voor de vrouwen! Ligt jouw man na jouw lange dag werken nog steeds in zijn cappuchon trui op de bank te gamen? Is de koelkast leeg en heeft hij niet eens over het eten nagedacht? Maar zegt hij vol trots dat hij wel de droger aangezet heeft vandaag?

Wij hebben het medicijn! 

Of  is jouw vriend of vriendin net als de mijne aan het vlammen, pieken en stijgt ze boven zichzelf uit en heb jij een echte 'lockdownkiller' in huis? Super fijn, wees er zuinig op, maar ook dan werkt ons medicijn! 

Alleen de komende twee weken met 50 procent korting te bestellen of af te halen: 'Lockdown vouchers' als medicijn, gewoon zomaar of verras je vriend of vriendin voor Valentijn om er samen even tussenuit te gaan. En ze zijn het hele jaar geldig! 

Ontbijt voor 2 personen € 18,50 

High T voor 2 personen € 21,50 

Shared lunch voor 2 personen € 25,00 

3-gangendiner van de Chef voor 2 personen € 38,00 

Overnachting voor 2 personen op een datum naar keuze (op basis van beschikbaarheid) € 65,00 

Bestel hem nu op [email protected] of bel naar 010-4345477. 

Deel s.v.p. in ieder geval zoveel mogelijk dit bericht om door heel Nederland onze mannen en vrouwen aan het werk te zetten om onze 'Ladies' te redden of onze 'Killers' te belonen met 'Lockdown Vouchers' van het meest enthousiaste hospitality team van Nederland!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →