Categorieën

Service

IKV Haringparty 2024 in het Stadhuis!

IKV Haringparty 2024 in het Stadhuis!
Bedrijven nieuws

IKV Haringparty 2024 in het Stadhuis!

  • Ingezonden mededeling
  • 24-05-2024
  • Bedrijven nieuws

VLAARDINGEN - Op woensdag 19 juni vindt de jaarlijkse IKV Haringparty plaats, waar de leden van de Vlaardingse ondernemersclub met z’n allen kunnen genieten van een geweldig event vol gezelligheid en smaakvolle verrassingen. Dit jaar hebben we een te gekke locatie uitgekozen: de Binnenplaats van het Stadhuis. Een historische setting die we omtoveren tot dé plek voor ons jaarlijks hoogtepunt.

Op de Haringparty is er volop gelegenheid om bij te praten met mede-ondernemers en om nieuwe mensen te ontmoeten. Ook is de Haringparty in het Stadhuis dé mogelijkheid om onze burgemeester, wethouders en de leden van de gemeenteraad te ontmoeten! Dus, wie weet sta je ineens een heerlijke Hollandse Nieuwe naar binnen te werken naast de burgemeester, een wethouder of een lid van de gemeenteraad!

Ook dit jaar veilen we weer de traditionele vaatjes haring. Ondernemers krijgen de kans om op deze vaatjes te bieden, en de hoogste bieder mag het vaatje mee naar huis nemen als een uniek aandenken aan onze IKV Haringparty 2024!

Om je alvast een voorproefje te geven van de locatie, hebben we een leuke video voor je klaarstaan. Zorg dat woensdag 19 juni vanaf 17.30 uur in je agenda staat en meld jezelf en je partner aan!

Nog geen lid van IKV Ondernemend Vlaardingen?

Ben je ondernemer maar nog geen lid van IKV Ondernemend Vlaardingen? Dan is dit een mooi moment om daar iets aan te doen! Hier vind je meer informatie.