Categorieën

Service

Je multifunctionele vriend, ook voor particulieren: de tweedehands bestelbus

Je multifunctionele vriend, ook voor particulieren: de tweedehands bestelbus
Nieuws

Je multifunctionele vriend, ook voor particulieren: de tweedehands bestelbus

  • Ingezonden mededeling
  • 13-08-2022
  • Nieuws
Je multifunctionele vriend, ook voor particulieren: de tweedehands bestelbus
VLAARDINGEN - Sommige uitvindingen worden maar niet overtroffen. En dat hoeft ook helemaal niet. Je bestelbus, zowel voor werkzaamheden als privéaangelegenheden, is een multifunctioneel voertuig, je trouwe vierwieler. Om onderstaande redenen kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor een bestelbus als vervoermiddel. 

Professioneel voor komen rijden

In bijvoorbeeld een Volkswagen Crafter l2h2 kom je veel professioneler en representatiever voorrijden dan in een personenauto. Niet alleen omdat er over de hele breedte reclame gemaakt kan worden zodat je onderweg tevens een rijdend billboard voor je eigen bedrijf bent, maar ook omdat je laat zien het werk serieus te nemen en daarvoor desnoods van alles meeneemt. Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, kies je via de website Dutch Vans een model met een dubbele cabine voor zes personen inclusief chauffeur. Of zelfs voor meer inzittenden. 

Laadruimte

Het spreekt voor zich dat een bus meer laadruimte heeft. We laten het echter niet onvermeld omdat dit een voordeel is waar je vaker van profiteert dan je denkt. Niet alleen koeriers zijn gebaat bij een bus met veel kubieke meters aan capaciteit. Denk bijvoorbeeld ook aan hovenier-teams, muziek- en toneelgezelschappen en diverse ambachtslieden zoals loodgieters, bouwvakkers, timmermannen, etc. Die lijst is eindeloos. 

Rijcomfort en meer overzicht

Het rijcomfort in een bestelbus is net zo fijn als in een personenauto: veel bedrijfswagens zijn even snel en wendbaar. Het grote voordeel van een bus zit hem in het feit dat je stoel veel hoger staat en dat je verkeerssituaties sneller overziet; je kijkt als het ware over je voorgangers heen. 

Privé ook mensen van dienst zijn

Een klus in de privésfeer doen, 'liefdewerk oud papier' dus, wordt altijd gewaardeerd. Heb jij een bus, dan ben je bijvoorbeeld een welkome verhuishulp. Ook als er andere grote objecten vervoerd moeten worden, komt jouw bus in aanmerking. Niet dat je je overal voor laat charteren, maar het is fijn om anderen van dienst te kunnen zijn. Zelf hoef je nooit meer een bus te huren voor welke klus dan ook. Bovendien biedt het bezit van zo'n voertuig meer kansen op de arbeidsmarkt. 

Vakantie

De bedrijfswagen mag mee op vakantie, en zelfs onderweg in Europa zijn veel kosten dan nog aftrekbaar. Dat biedt mogelijkheden. Bijvoorbeeld een kampeervakantie waarbij je veel mee kunt nemen, een roadtrip met een hele groep vrienden. Of met je partner naar een antiekmarkt in Frankrijk of Italië, wetende dat je eventuele grote aankopen niet hoeft te laten verschepen - die gaan achterin je bedrijfswagen. Na jaren trouwe dienst wordt menig bestelbus trouwens niet zelden omgebouwd tot camper.