Categorieën

Service

Joke Eikenaar signeert bij Plantage pontier

Joke Eikenaar signeert bij Plantage pontier
Winkelen

Joke Eikenaar signeert bij Plantage pontier

  • Advertorial
  • 11-03-2020
  • Winkelen
Joke Eikenaar signeert bij Plantage pontier
VLAARDINGEN - ,,Tekenen en schrijven, het is wat ik als kind al deed. Toch duurde het vele jaren voor ik werkelijk op mijn plek zat. En die plek is voor mij: boeken maken. Voor kinderen.'' Aan het woord is Joke Eikenaar, zij signeert zaterdag 14 maart haar boeken bij plantage Pontier aan het Veerplein. ,,Ik hou van illustreren. Van sfeerbeelden en emoties, in kleur of zwart-wit. Ik hou van het maken van prentenboeken, vooral met dieren of mensen waarbij emotie ook een belangrijke rol speelt. Maar ik hou ook van schrijven. Het verzinnen van een plot, van sfeerbeschrijvingen, avonturen, de opbouw in een verhaal… En tussen die twee kan ik niet kiezen. Dus doe ik het allebei.''

De signeersessie valt middenin de Boekenweek die loopt van 7 tot en met 15 maart. Besteedt u gedurende die periode bij Plantage Pontier vijftien euro of meer aan Nederlandstalige boeken, dan klrijgt u het boekenweekgeschenk Leon & Juliëtte gratis. Ook het Boekenweekessay van Ozcan Akyol – Generaal zonder leger is (zolang de voorraad strekt) te koop voor € 3,75.

het gratis reizen met Boekenweek geschenk dat stond gepland voor zondag 15 maart is geschrapt vanwege het coronavirus. De NS komt later met een nieuwe datum voor dit vrij reizen. 

Wil je liever online boeken bestellen?
Dat kan ook via onze website: www.plantagepontier.nl.
Op onze website staan ook e-books die je online bestellen kan. (Alleen via onze website)
Bestel per e-mail
Stuur je bestelling per e-mail naar: [email protected].

Graag tot ziens bij:
PLANTAGE PONTIER
VEERPLEIN 33
3131 CX VLAARDINGEN
T.: 010 - 4358822

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →