Categorieën

Service

Kerken in actie voor Serious Request

Kerken in actie voor Serious Request
Nieuws

Kerken in actie voor Serious Request

  • Redactie
  • 04-12-2017
  • Nieuws
Kerken in actie voor Serious Request
VLAARDINGEN – Kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan en de Bethelkerk aan de Verkadesingel in Vlaardingen trekken dit jaar samen op om geld op te halen voor Serious Request, de actie met het Glazen Huis dat dit jaar in Apeldoorn staat.

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland via de actie Serious Request geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Initiatiefneemsters Femke en Marianne van de twee Vlaardingse kerken: ,,Wij willen deze actie steunen en geld ophalen door dingen te maken als koekjes, slingers en kerstspulletjes. Deze dingen verkopen we in beide kerken. Wil jij onze actie steunen klik dan op sponsor deze actie via deze link !
 
Op 10 december is er een verkoopdag van allerlei spulletjes in kerkcentrum Holy en op 17 december in de Bethelkerk. Op beide dagen is dat na de dienst, van 11.15 uur tot 12.15 uur.