Categorieën

Service

Man overleeft 'aanslag', getuigen gezocht!

Man overleeft 'aanslag', getuigen gezocht!
112

Man overleeft 'aanslag', getuigen gezocht!

  • Redactie
  • 02-08-2021
  • 112
Man overleeft 'aanslag', getuigen gezocht!
VLAARDINGEN - Zo denk je rustig te slapen en zo 'zeilt' er ineens een stoeptegel door het slaapkamerraam die je op een haartje na mist! Het gebeurde afgelopen nacht in het huis van de moeder van Elline die een oproep doet aan getuigen om te melden wat ze mogelijk weten, gezien of gehoord hebben. Het gaat om een woning op de hoek van de Pruissingel en Dijklaan. Leest u even mee:

,,Vannacht omstreeks 1:30 uur is er een groot stuk stoeptegel door het raam van mijn zoons slaapkamer gegooid. Mijn zoon lag onder het raam te slapen. Doordat er een doos en lamp voor stond heeft hij geluk gehad en is het zijn redding geweest dat deze niet op zijn hoofd terecht is gekomen. Wij zien dit als een aanslag....wij willen vragen of er getuigen zijn. We weten inmiddels dat er een auto klaar stond op de Curaçaolaan en er is gezien dat er 2 jonge gasten rennend zijn ingestapt. Nu zouden we graag nog meer getuigen willen. Heeft iemand wat gezien of gehoord. Voor info kunt u een pb sturen''

Weet u meer, of heeft u iets gezien? U kunt een persoonlijk berichtje sturen naar Elline via deze link , waar u het berichtje ook terug kunt lezen.