Categorieën

Service

Nieuwe lente, fris terras bij je horecazaak

Nieuwe lente, fris terras bij je horecazaak
Uit

Nieuwe lente, fris terras bij je horecazaak

  • Ingezonden mededeling
  • 22-02-2024
  • Uit
Nieuwe lente, fris terras bij je horecazaak

Zodra de lente pogingen doet om de winter te verjagen krijgen mensen weer de kriebels. Ze willen naar buiten, de eerste warme zonnestralen opvangen en de natte koude winter achter zich laten. Dat is ook het ideale moment om het terras bij je restaurant, bistro of lunchroom weer op te bouwen. Als je naar het meubilair kijkt dan moet je misschien bekennen dat een restyling van het terras misschien wel een goed idee is. Je gasten komen misschien vooral vanwege de lekkere gerechten op de kaart, maar het oog wil zeker ook wat. Je terras is wel het visitekaartje van je bedrijf. Als het terras er niet uitnodigend uitziet dan zullen mensen niet snel gaan zitten of naar binnen stappen.

Een frisse look voor het terras

Ook als je een zaak overneemt van een vorige eigenaar kan het zijn dat je een paar dingen anders wilt gaan doen. Een andere menukaart, maar ook een andere uitstraling van de zaak. Wellicht aangepast aan de huidige voorkeuren van eigenaar en gasten. Je kunt betaalbaar horeca terrasmeubilair online bestellen. Het grote voordeel is dat je op ieder gewenst moment het aanbod kunt bekijken en vergelijken. Tafels en stoelen moeten bij elkaar passen en moeten bovendien comfortabel zijn. Een tafel moet niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn. Stoelen moeten lekker zitten, want anders lopen de gasten na één drankje weer weg.

Welke kleuren kies je voor je terras?

Terrasstoelen zijn vaak nogal saai van kleur. Maar gelukkig is er ook aanbod in sprekende kleuren. Misschien ga je voor pasteltinten of kies je juist een opvallende kleur rood of blauw om jouw terras er al vanaf een afstand uit te laten springen. Zeker als je zaak is gevestigd in een typische horecastraat of op een plein vol terrassen. Dan moet je het hebben van het opvallen. Jouw tent is de leukste en dat moet iedereen weten. Op die manier trek je gasten aan. Gasten die hopelijk jouw zaak bij hun vrienden en familie aanprijzen zodat ook zij een bezoekje komen brengen. Het kan dus zeker een positieve invloed hebben op je omzet als je terras er aantrekkelijk uitziet.

Kies voor duurzame terrasmeubelen

Ook in de horeca speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Bij KAJA, een speciaalzaak in horeca meubilair kun je stoelen, krukken, kasten en tafels bestellen van uitstekende kwaliteit. Zeker je terrasmeubilair moet tegen een stootje kunnen omdat het immers een heel seizoen buiten staat. Ook moet het gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Je wilt je gasten immers niet ontvangen aan tafels en stoelen waar vlekken op zitten. Duurzaam meubilair kan jaren mee waardoor het zijn geld dubbel en dwars waard is. Het mooiste is natuurlijk als het meubilair gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald zodat grondstoffen eenvoudig kunnen worden hergebruikt. Dit is immers waar we uiteindelijk naartoe moeten om de afvalbergen zo veel mogelijk te kunnen laten slinken.