Categorie├źn

Service

Op zoek naar een professionele massagepraktijk?

Op zoek naar een professionele massagepraktijk?
Gezond

Op zoek naar een professionele massagepraktijk?

  • Advertorial
  • 17-02-2020
  • Gezond
Op zoek naar een professionele massagepraktijk?
VLAARDINGEN - Op zoek naar een professionele massagepraktijk? Massagepraktijk Consilium staat voor kwaliteit en vakkundigheid met haar massages. Voorafgaand is er altijd een intake gesprek, dit is altijd gratis bij ons en gaat niet van uw behandeltijd af. Samen met u wordt er gekeken naar de klachten om zo een goed beeld te krijgen van uw situatie en daar de massage op te kunnen afstemmen. 

Dus.... heeft u last van nek, rug of schouder klachten, of een zeurende onderrug? Of komt die hoofdpijn regelmatig terug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen. Of ervaart u spanningen en stressklachten en heeft u behoefte om meer te kunnen ontspannen? Ik help u graag verder om weer fit en vitaal te worden en/of te blijven. 

Benieuwd wat een massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden. 

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06 - 22 48 84 46
[email protected]
www.massagepraktijkconsilium.nl

facebook: massagepraktijk Consilium

Primrose Holding B.V.

Nieuwe Kerkstraat 5, Vlaardingen

Meer over Primrose Holding B.V. →