Categorie├źn

Service

Open Energiedag op 17 september: kom kijken bij Navetto

Open Energiedag op 17 september: kom kijken bij Navetto
Nieuws

Open Energiedag op 17 september: kom kijken bij Navetto

  • Redactie
  • 15-09-2022
  • Nieuws
Open Energiedag op 17 september: kom kijken bij Navetto
VLAARDINGEN - Kom op zaterdag 17 september naar de Open Energiedag! Op tientallen locaties kun je een kijkje komen nemen bij duurzame energieprojecten. Ben jij ook benieuwd naar de wereld achter je stopcontact en thermostaat? Altijd al eens een windmolen binnen willen stappen of een zonnepark willen aanraken? Kom kijken hoe Nederland met zonne- en windenergie en duurzame warmte sneller zonder Russisch gas kan. Met duurzame energie werken we aan schone en betaalbare energie voor iedereen.

Vorig jaar openden bijna vijftig duurzame energieprojecten tijdens de eerste Open Energiedag de deuren om mensen kennis te laten maken met hun project. Ook dit jaar kun je op tientallen locaties verspreid over het land iets moois beleven. Voorbeelden zijn een Blue Energy project op de afsluitdijk, een combinatie van zonnepanelen met fruitteelt, duurzame warmte uit de bodem, windparken in aanbouw en een fietstocht langs de bronnen voor een warmtenet.

Ook Navetto in Vlaardingen opent op zaterdag 17 september 2022 de deuren voor u. Komt u kijken?

Nederland gaat de komende jaren fors meer energie opwekken uit hernieuwbare bronnen, zoals met windturbines, zonnepanelen, bodemwarmte, geothermie, warmtepompen, of uit water. Het elektriciteitsnet wordt uitgebreid en er komen meer laadpunten voor elektrische auto’s. Tijdens de Open Energiedag kan iedereen zelf komen kijken en ervaren hoe de energietransitie werkt. Op tientallen locaties door heel Nederland zetten producenten de deuren open. Ook in Vlaardingen kunnen bezoekers terecht, bij Navetto. Meer informatie is te vinden op www.openenergiedag.nl.

Open Energiedag 2022 bij Navetto

Als groothandel is het onze missie een bijdrage te leveren aan de energietransitie, met behulp van decentraal opgewekte schone energie. Daarom willen wij u op zaterdag 17 september graag meenemen in de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Van elektriciteit opwekken op uw dak tot verbruiken van deze elektriciteit door uw elektrische auto op te laden of door middel van elektriciteit. Tevens geven wij u een rondleiding door ons pand om u een idee te geven wat er gebeurt voor de zonnepanelen op uw dak liggen.

Praktische informatie
Wij nodigen u graag 17 september uit voor een kop koffie en laten u graag de mogelijkheden zien waarmee u met uw woning een bijdrage kan leveren aan de energietransitie. U bent welkom in ons pand van 09.00 uur tot 16.00 uur. 

Navetto
Arij Koplaan 3
3132 AA Vlaardingen
085 - 7737725
[email protected]
www.navetto.nl

Over de Open Energiedag

De Open Energiedag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie en Geothermie Nederland. De Open Energiedag is onderdeel van een bredere campagne waarbij producenten van duurzame energie laten zien hoe zij werken aan de energie-opwek van de toekomst: www.daarkrijgjeenergievan.nl.