Categorieën

Service

Open schip VL92. Balder

Open schip VL92. Balder
Uit

Open schip VL92. Balder

  • Redactie
  • 02-05-2022
  • Uit
Open schip VL92. Balder
VLAARDINGEN - Stap aan boord en beleef de Balder. De trots van Vlaardingen zeillogger Balder is weer te bezoeken in het seizoen 2022. Dit is het moment om (opnieuw) aan boord te gaan van de enige zeilende historische haringlogger. Het laatst overgebleven authentiek exemplaar van een grote vloot zeilende haringloggers die vanaf eind negentiende en begin twintigste eeuw voor de visvangst op de Noordzee zijn ingezet.

Het schip is weer gereed voor het nieuwe vaarseizoen! Ontdek 't samen! Beleef, voel en ruik de oorsprong van de Nederlandse haringvisserij aan boord van de 110 jarige Balder. Ga het samen ontdekken. Combineer het met een bezoek aan Museum Vlaardingen, een pronkstuk als de VL92. Balder is dichterbij dan je denkt. 

Tevens wordt binnenkort de tentoonstelling '150 jaar Nieuwe Waterweg' geopend. Deze zal te zien zijn in het ruim van de Balder. De openingstijden zijn op de komende negen zaterdagen vanaf 13.00 tot 15.30 uur en op de donderdagmiddag. Tevens is de Balder te bezoeken op afspraak. Ligplaats van de historische logger VL92.Balder, tegenover Museum Vlaardingen Westhavenkade 54, Vlaardingen.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →