Categorieën

Service

Popduo 2Blurry kondigt debuutsingle aan

Popduo 2Blurry kondigt debuutsingle aan
Nieuws

Popduo 2Blurry kondigt debuutsingle aan

  • Redactie
  • 30-05-2023
  • Nieuws
Popduo 2Blurry kondigt debuutsingle aan
VLAARDINGEN - Het Vlaardings-Schiedamse popduo 2Blurry, bestaande uit Noa de Wit en Giovanni Crama, brengt donderdag 29 juni de debuutsingle uit.. De track met de titel 'Hele Lijf' is vanaf dan te beluisteren op alle streamingdiensten. Grensoverschrijdend gedrag, hoop, depressie en wantrouwen worden op een diepgaande manier behandeld. De teksten van de nummers van 2Blurry staan centraal en bieden een diepgaande reflectie op de wereld om ons heen. 

Eerste single
Het nummer ‘Hele Lijf’ belicht de ervaring van het zien van iemand anders die dezelfde moeilijke periode doormaakt. Het geeft een kijk op hoe dingen er soms anders uitzien dan ze werkelijk zijn. De tekst geeft de frustratie en verwarring weer die ontstaat wanneer iemand wordt misleid door de illusie. ,,We willen met deze song een brug slaan tussen het overbrengen van een krachtig verhaal en gewoon toffe muziek.'' 

Mini-documentaire
Ter gelegenheid van de release zal 2Blurry ook een mini-documentaire lanceren. In deze docu krijg je een uniek kijkje achter de schermen en word je een dag lang meegenomen met het duo. Je zult zien waar Noa en Gio hun muziek maken, ontdekken wat hen inspireert en wie hen de afgelopen jaren heeft geholpen. Daarnaast delen ze hun favoriete plekken en meer, waardoor je een nog beter beeld krijgt van wie zij zijn en wat ze doen. De mini-docu zal kort voor de singlerelease te bekijken zijn op het kanaal van 2Blurry op Instagram, TikTok en YouTube. 

Het begin
Het verhaal van 2Blurry begon in 2018, toen Noa en Gio elkaar ontmoetten en direct een sterke muzikale connectie voelden. Gedreven door hun gedeelde passie voor muziek en hun zoektocht naar een eigen artistieke identiteit, zijn ze samen aan de slag gegaan om een uniek geluid te creëren. Met een kenmerkende sound die balanceert tussen elektronische pop met invloeden van Trap, R&B en Afropop onderscheiden zij zich in de Nederlandse urbanscene.