Categorie├źn

Service

Prachtige bungalow in de 'Goudkust' te koop

Prachtige bungalow in de 'Goudkust' te koop
Wonen

Prachtige bungalow in de 'Goudkust' te koop

  • Ingezonden mededeling
  • 25-03-2023
  • Wonen
Prachtige bungalow in de 'Goudkust' te koop
VLAARDINGEN - In de geliefde wijk 'Goudkust staat deze schitterende vijfkamer bungalow met een patio en prachtige tuin op eigen grond te koop aan de Graaf Adolflaan 15. De vraagprijs is € 1.295.000 k.k.. De woning is in 2015 totaal luxe gemoderniseerd met oog voor detail en kwaliteit, waarbij ruimte en licht de basis vormen voor wooncomfort. Een royale woonkamer inclusief keuken van totaal ca. 88 m2 met zicht op de patio en tuin. De tuin is mooi aangelegd met veel privacy, heeft een terrasoverkapping, buitenhuis en overdekte jacuzzi. Een grote garage en vier mooie slaapkamers. Dit op een perceel van 664 m2 eigen grond. De gehele bungalow is voorzien van vloerverwarming.

Heerlijk rustig wonen, aan de rand van de wijk, met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en openbare plekken op de straat. Binnen enkele minuten bent u in de natuur van De Broekpolder, de Vaart óf in winkelcentrum De Loper. Openbaar vervoer, uitvalswegen ( A20, A15 en A4), scholen en sportverenigingen in directe omgeving.

Check voor meer informatie de website via 3D Makelaars.

Heeft u interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met 3Dmakelaars via telefoonnummer 010 - 427 77 88 of [email protected].

3D Makelaars

Olivier van Noortlaan 108, Vlaardingen

Meer over 3D Makelaars →