Categorieën

Service

Rage On Parade neemt definitief afscheid

Rage On Parade neemt definitief afscheid
Uit

Rage On Parade neemt definitief afscheid

  • Redactie
  • 26-01-2023
  • Uit
Rage On Parade neemt definitief afscheid
VLAARDINGEN - Zaterdag 28 januari speelt Rage on Parade haar aller aller allerlaatste afscheidsshow in De Kroepoekfabriek. In september speelde de Vlaardingse Rage Against The Machine tributeband een laatste show ‘Under the Bridge’ langs de vaart, wat was bedoeld als afscheidsshow. Maar De Kroepoekfabriek heeft de band weten te verleiden tot een echt definitieve laatste optreden.

Rage on Parade brengt een ode aan Amerikaanse punk/rockband Rage Against The Machine. De Vlaardingse band is ontstaan in De Kroepoekfabriek en zal daar op 28 januari ook eindigen. Reden te meer om dus te komen luisteren naar en meezingen op de beats en lyrics van Rage against the Machine. Energiek gebracht door drummer Marc van Bel, gitarist Omar Niamut, bassist Vincent Burger en zanger Raphael de Kort. De band speelde eerder onder bruggen, op daken, op straat en op verschillende podia, maar De Kroepoekfabriek is toch wel de homebase. ,,We hebben niets meer te verliezen, dus we’re gonna blast the funk outta speakers!'', aldus de band.

Victims of A Down
De avond wordt opgewarmd door Victims of A Down uit Rotterdam. In 2001 speelde System of A Down een legendarische show op Lowlands. De Rotterdamse coverband komt 22 jaar later deze set spelen die de muzikale levens van de bandleden voorgoed heeft veranderd.

Rage On Parade + Victims Of A Down
Zaterdag 28 januari 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21.00 uur | Verwacht einde: 23.30 uur
Voorverkoop: €10,00. Deur: €12,00.
Meer info is te vinden op www.kroepoekfabriek.nl.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →