Categorie├źn

Service

Ratatouille zingt Anders

Ratatouille zingt Anders
Uit

Ratatouille zingt Anders

  • Redactie
  • 26-09-2022
  • Uit
Ratatouille zingt Anders
VLAARDINGEN - Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 en zondag 2 oktober staat zanggroep Ratatouille uit Vlaardingen met het theaterconcert ‘Anders’ in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. 

Anders
Ieder mens is anders en kijkt anders naar de wereld. Of zijn of willen we  diep van binnen allemaal toch hetzelfde? Tijdens het concert 'Anders' gaat Ratatouille uit Vlaardingen samen met het publiek op een muzikale ontdekkingsreis naar de diversiteit en de overeenkomsten in mensen. Kaarten à 16 euro zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal

Ratatouille
Ratatouille bestaat uit vijftien goede zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic en staat in Vlaardingen en omstreken bekend om de mix van harmonieuze zang, beatbox, body percussion en mooie presentaties. De naam 'Ratatouille' staat symbool voor de variatie in het repertoire: van close harmony tot rock, zowel a cappella als met begeleiding van het combo. Ratatouille werkt met passie aan kwaliteit en gooit hier regelmatig hoge ogen mee op korenfestivals.  

In 2018 stond Ratatouille met het theaterconcert 'Helden' in de Stadsgehoorzaal. De lovende reacties hopen zij met 'Anders' te evenaren en zelfs te overtreffen. Na de afgelopen coronajaren staan zij in ieder geval te trappelen om het publiek een fantastische avond/middag te bezorgen.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →