Categorie├źn

Service

Trainingen over feedback geven

Trainingen over feedback geven
Nieuws

Trainingen over feedback geven

  • Ingezonden mededeling
  • 17-11-2022
  • Nieuws
Trainingen over feedback geven
Een onderneming groeit door het op peil houden van kennis. Het is daarom verstandig om ook werknemers in je bedrijf te voorzien van voldoende mogelijkheden om henzelf te ontwikkelen. Op gebied van vakkennis, algemene vaardigheden, maar ook eventuele juridische achtergronden, om de onderneming gezond en bedrijvig te houden. Met de juiste BTR trainingen kun je veel kwaliteiten bevorderen en de onderneming in een richting sturen, die je voor ogen hebt. Kies uit BTR trainingen op gebied van leidinggeven & leiderschap, communicatie, sales & klantgericht, weerbaarheid & agressie, ICT en Human Resources. Diverse mogelijkheden bieden de juiste informatie en kennis om verder in te ontwikkelen en profijt aan te hebben in dagelijkse werkzaamheden.

BTR trainingen op vakgebied


Kom met verschillende BTR Trainingen in aanraking en zorg voor een verbeterde werkmoraliteit, doordat werknemers zichzelf kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast is er voldoende ruimte om aanvullende trainingen te volgen, die persoonlijke kwaliteiten naar voren halen, verbeteren of versterken. Zeker op gebied van communicatie kun je je personeel nooit genoeg ondersteunen, aangezien veel valt of staat met een goede business deal. Hiervoor zijn uitstekende communicatieve kwaliteiten nodig, wat behaalt kan worden met gerichte BTR trainingen. Naast dat deze trainingen communicatieve kwaliteiten bevorderen voor interactie op bedrijfsvlak, biedt het tevens bevordering van optimale communicatie binnen de eigen organisatie. Onderlinge communicatie is net zo belangrijk om op één lijn te komen liggen en als collega’s elkaar juist te begrijpen. Dit is bevorderlijk voor de werkomgeving en onderlinge verstandhoudingen. 

Training feedback geven

Een goed voorbeeld is de training feedback geven, waarbij je gesprekstechnieken naar een hoger niveau kunt tillen. Het kan immers lastig zijn om feedback te geven, tijdens vergaderingen of in contact met collega’s. Als leidinggevende zul je bovendien je werknemers van feedback moeten kunnen voorzien om hen op de hoogte te stellen van hun functioneren, tijdens functioneringsgesprekken. Hiervoor is het belangrijk dat feedback bijdraagt aan een open en constructieve samenwerking. Met de training feedback geven leer je de open communicatie versterken, wat bijdraagt aan een positieve teamsfeer en wederzijds begrip. Je leert precies hoe je het geven van feedback onder de knie krijgt, zonder dat er onnodige spanningen optreden. Met een BTR training leer je hoe je juist en zelfverzekerd kunt communiceren en feedback geven.

Volgen van training feedback geven

Verschillende onderwerpen worden aangetikt tijdens een training feedback geven, waardoor dit volledig op de organisatiebehoefte kan worden toegespitst. Je leert persoonlijke doelen stellen en technieken om feedback zowel te geven als te ontvangen.  Hierdoor leer je feedback te geven, zelfs in situaties waarvoor je geen voorbereiding hebt kunnen vinden. Door de adviezen die je krijgt tijdens de training zullen managers en collega’s onderling beter in staat zijn om elkaar van opbouwende feedback te voorzien. Spoedig zijn de voordelen van deze bevorderlijke training te bemerken, doordat een meer ontspannen en vertrouwde werkomgeving wordt gecreëerd waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Vaardigheden die direct positief uitpakken voor elke bedrijfsvoering.