Categorieën

Service

Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen zoekt bestuursleden

Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen zoekt bestuursleden
Nieuws

Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen zoekt bestuursleden

  • Redactie
  • 21-02-2023
  • Nieuws
Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen zoekt bestuursleden

De Vrienden zorgen jaarlijks voor het binnenhalen van de Hollandse Nieuwe met de VL. 92. (foto: Paul Meuldijk)

VLAARDINGEN - Het bestuur van de Vrienden draagt zorg voor de lopende zaken binnen de Vereniging. De Vereniging werkt mee aan de groei en de bloei van het museum door op verschillende manieren bekendheid en ondersteuning aan het museum te geven. Vergroten van de bekendheid volgt bijvoorbeeld uit het organiseren van activiteiten zoals het geven van presentaties/lezingen en het jaarlijks binnenhalen van de Hollandse Nieuwe met VL.92 Balder.  Ondersteuning vindt plaats door, in samenwerking met het museum en vanuit de middelen van de Vereniging, voorwerpen te verwerven. De Vrienden zijn de ambassadeurs van Museum Vlaardingen. 

Bestuursleden
Vind je het leuk om vanuit een klein team te helpen bij het beter bekendmaken en ondersteunen van Museum Vlaardingen? Ben jij iemand die graag helpt bij de lopende zaken vanuit het bestuur van de Vrienden zoals het leiden van de bestuursvergadering of het maken van het verslag van die vergadering of het regelen van zaken rond een bestuur of het organiseren van een activiteit of meewerken als redactielid aan het magazine van de Vrienden? Dan is DIT je kans want dan zijn we op zoek naar jou! 

De Vrienden vragen
Ben jij iemand die wil helpen bij het vergroten van de groei en de bloei van Museum Vlaardingen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Afhankelijk van je wens betreffende je inzet binnen het bestuur kijken we naar de voor jou best passende functie. Om het bestuur goed te laten draaien komt het bestuur één keer per maand bijeen, met uitzondering van de maanden juli, augustus en december. Deelname aan de bestuursvergadering is wenselijk. 

De Vrienden bieden
Een warm welkom bij de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen. Een klein team van bestuursleden dat prettig samenwerkt dus niemand staat ergens alleen voor. 

Wil je je aanmelden of wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met de penningmeester via 06 - 290 200 10.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →