Categorieën

Service

Vergoeding Osteopathie 2016

Vergoeding Osteopathie 2016
Gezond

Vergoeding Osteopathie 2016

  • Advertorial
  • 01-12-2015
  • Gezond
Vergoeding Osteopathie 2016

VLAARDINGEN - De vergoedingen voor osteopathie in 2016 zijn bekend; ook in 2016 wordt osteopathie (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoedingen voor osteopathie verschillen per zorgverzekeraar en variëren van € 25,00 tot € 75,00. Andere zorgverzekeraars vergoeden een maximaal bedrag per jaar, afhankelijk van de premie die je per maand betaalt. Daarnaast moet de Osteopaat ingeschreven staan bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) of het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). Het verplichte eigen risico is niet van toepassing voor osteopathie.

Op de website overstappen.nl leest u alle informatie met betrekking tot de vergoedingen voor onder andere osteopathie. Ook kunt u hier aan de hand van diverse gegevens bekijken of uw huidige ziektekostenverzekeraar nog bij u past.

Ivo Osteopathie is ingeschreven in het NRO, een consult wordt dan ook (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed.
 

Osteopathie in het kort

Ivo: ,,Regelmatig krijg ik de vraag met welke klachten je bij een osteopaat terecht kunt óf, zoals een cliënt laatst vroeg: ‘Welke klachten komen het meest voor bij jou in de praktijk?’ Als ik daar over nadenk, is de verscheidenheid aan klachten groot. Ik zie regelmatig mensen met rugklachten, nekpijn, hoofdpijn en klachten aan schouders, elleboog, heup en knieën. Daarnaast is er een grote groep mensen die de praktijk bezoekt met maag- en darmklachten.’’

Eigenlijk is Osteopathie breed inzetbaar waardoor het onmogelijk is alle ziektebeelden te vermelden. Wilt u meer informatie over osteopathie of IVO? Bent u benieuwd of osteopathie iets voor u kan betekenen? Bezoek de website www.ivo-osteopathie.nl of neem contact op via e-mail [email protected] of via de telefoon 06 – 190 79  434.

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →