Categorieën

Service

Victoria '04 verliest bij Botlek

Victoria '04 verliest bij Botlek
Sport

Victoria '04 verliest bij Botlek

  • Arie Noordhoek
  • 27-11-2022
  • Sport
Victoria '04 verliest bij Botlek
VOETBAL - Victoria '04 tegen Botlek uit was dit weekend een wedstrijd met twee gezichten. Victoria’04 beloonde zich niet in de eerste helft, want scoorde niet ondanks enkele goede mogelijkheden. Botlek kwam goed terug na de pauze en wist in de slotfase de volle winst te pakken. 

Gedurende de eerste helft bouwde Victoria'04 een veldoverwicht op. De Vlaardingse formatie wist Botlek vroegtijdig een halt toe te roepen en schakelde snel om naar de aanval. De thuisclub hield het slot op de deur of Victoria;04 grossierde in het missen van goede kansen. 

In de tweede helft kwam Botlek sterk terug. Naarmate de wedstrijd vorderde wisten de gastheren wel het antwoord op het spel van de bezoekers. Victoria'04 moest alle zeilen bijzetten om een treffer te voorkomen. Doelman Jochem van der Hoff diende een paar keer handelend op te treden om Botlek van scoren af te houden. Aan de overzijde deelde Victoria'04 enkele speldenprikken uit, maar ook die mogelijkheden werden niet verzilverd.

Kort voor tijd leidde balverlies op het middenveld een vrije doortocht op naar het doel van Victoria'04. Botlek profiteerde van de wanorde in de Vlaardingse defensie en scoorde beheerst: 1-0.

In de slotfase probeerde Victoria'04 de gelijkmaker te forceren door met meer mankracht op de aanval te gaan spelen. Kort voor tijd profiteerde Botlek bijna van de vrije ruimte in de laatste lijn van Victoria'04, doch een hard schot belandde tegen de paal.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven, Jesse Schippers, Oscar Knecht, Osman Ünnu (85: Roy Meerten), Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Vincent van den Bogerd, Colin Pleijsier (46: Lars Kortleven), Nailey Girigorie, Chris Bruurmijn (65: Rilgilio Ramsubagh).